For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
69RON (Fix)

AC Zymes – protejeaza flora bacteriana normala a tractului digestiv

  • AC Zymes – protejeaza flora bacteriana normala a tractului digestiv
Descriere
Preț : 69RON (Fix)
Tip anunț : Vânzare
Data : 21/09/2020
Stare : Nou
Garanție : Da
Locație :Bucarest, România

AC-Zymes (100 capsule) este un produs probiotic care conţine o concentraţie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. Aceasta este o bacterie lactică extrem de rezistentă şi benefică pentru menţinerea sănătăţii sistemului gastrointestinal, înlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic şi participând la activitatea sistemului imunitar.

Vă ajută să protejaţi flora bacteriană normală a tractului digestiv, astfel încât să puteţi sprijini în mod eficient funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv.

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, conţinute de produsul Ac-Zymes ajută sistemul imunitar în realizarea protecţiei împotriva agenţilor patogeni, pot scurta durata infecţiilor şi a simptomelor neplăcute ce le însoţesc, pot reduce riscul de apariţie a unor afecţiuni alergice şi, mai mult decât atât, pot fi foarte eficiente în tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

„Moartea trăieşte în intestine” – această afirmaţie atribuită lui Hipocrate spune multe despre cât ştia medicina despre corpul uman încă de acum 2000 ani.

Chiar și în prezent, importanţa rolului pe care intestinele îl joacă în menţinerea sănătăţii organismului este susţinută în mod constant de noi și noi studii.

Intestinele, datorită alimentelor pe care le ingerăm, sunt aproape în contact direct cu lumea exterioară şi de aceea necesită o protecţie specială. Dacă ţesuturile sunt sănătoase, acestea absorb vitamine, apă şi nutrienţi şi nu permit substanţelor nocive să pătrundă în fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior şi poate fi perturbat foarte uşor de influenţe negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

Alţi clienţi au cumpărat şi…

Conţinut:

* Lactobacillus acidophilus activi 2 mld

Mod de administrare: 1 capsulă zilnic sau conform indicaţiilor medicului

Expediere prin curier pentru ramburs.

Simțiți-vă liber să răsfoiți celelalte anunțuri în care ofer suplimente alimentare naturale.

Marea majoritate a produselor sunt fabricate în SUA, în conformitate cu cele mai înalte standarde aplicate în industria farmaceutică.

Comanda pe site:

https://romycali.calivita4.me/products/ac-zymes

Menționati insutit.ro cand sunați vânzătorul pentru a primi oferta corectăLocație
Anunțuri similare
Top